Wij zijn een relatief jong bedrijf dat zich in ruim 15 jaar heeft bewezen een betrouwbare partij te zijn als koeltechnisch bedrijf.

Met name op het gebied van vakkundige reparatie en snelle service die onze klanten van ons gewend zijn. In alle diversiteit op het gebied van koeltechniek hebben wij ons gespecialiseerd in bedrijfskoelingen en airconditioning voor het midden en kleinbedrijf, denk hierbij aan grootkeukenbedrijven, horeca, voedselverwerking en winkeliers zoals de bakkerijen, slagerijen, kaasboeren en viswinkels.

Wij hebben een eigen servicedienst met gecertificeerde vakbekwame monteurs die zorg dragen voor efficiënt uitgevoerde reparaties en installatie werkzaamheden. In het kader van de Nederlandse wetgeving zijn wij een erkend installatiebedrijf, gecertificeerd op het gebied van F-gassen, VCA en aangesloten bij de brancheorganisatie NVKL.

Op enkele uitzonderingen na repareren wij alle merken apparatuur. In het bijzonder op het gebied van proceskoeling hebben wij enkele shockfreezers ontwikkeld die zorg dragen voor het invriezen van producten volgens de HACCP norm.

Bent u op zoek naar:

* Een bedrijf met ervaren monteurs in dienst met kennis van zaken?
* Een bedrijf met een eigen servicedienst?
* Een bedrijf met goede technische telefonische ondersteuning?
* Een bedrijf die praktisch meedenkt met uw onderneming?
* Een bedrijf waar klant nog koning is?

Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Bij ons staat technisch vakmanschap en service op nummer één. Koeltechniek is een vak apart, en ieder technisch koelprobleem is voor ons een uitdaging. Wij staan graag voor u klaar.